Hypno-Empowerment Training

HET is er ook voor u als werkgever en voor uw personeel.

De hypno-empowerment training geven wij ook incompany. Onze ervaring is dat het team wat de training volgt erg verrast is te ontdekken hoe zij ( opnieuw ) kunnen samenwerken zonder zichzelf te verliezen. Kennis hebben van eigen kracht en kwetsbaarheid, gebruik makend van eigen talenten verlicht het ervaren van werkdruk en stress.

Hoe doen wij HET incompany?

Wij komen graag in een persoonlijk gesprek kennis maken met uw organisatie en wensen. Afhankelijk van het thema en de gewenste dagdelen maken wij een offerte op maat.

U kunt denken aan het werken aan verbindende communicatie, psychische werkdruk en het doorbreken van
(in) effectieve patronen, wat is vitaliteit op de werkvloer en hoe onderscheiden we gezonde en ongezonde stress.

Een groep gelijkgestemden verder helpen in hun ontwikkeling, intervisie of teambuilding.

HET liever individueel? Dat kan!

Heeft u een werknemer waar u een individueel traject voor zoekt vanwege stress, burnout klachten of een persoonlijk ontwikkeling? Kijk dan eens naar haar /zijn behoeften. Volg niet altijd het geijkte pad maar sta open voor een andere moderne effectief bewezen benadering .

Naargelang zijn / haar klachten kunt uw werknemer een traject aanbieden in de groep HET cursisten of een individueel traject laten volgen bij Anita Vink, Empowermentwerkt of bij Aireen Nauta Dynamisch Praktijk Zeist. Wij denken graag met u mee.