Hypno-Empowerment Training

energie

De sfeer en de energie die we voelden toen we gingen kijken naar een nieuwe locatie voor de training was geweldig. We waren te gast bij Rinske Frederiks van Kundalini Yoga studio Haagsteeg 4 in Wageningen. Al pratende in deze monumentale ruimte, kwamen vanzelf weer nieuwe ideeën voor de training in oktober 2019. Wat een energie! Wat past hier en wat geven we onze cursisten extra mee in dit programma.

We ( Anita en ik) hebben er nog meer zin in gekregen om jullie deze 2 dagen te faciliteren met methodieken die je helpen om je power te her vinden. Tegelijkertijd is er stress reductie en kan je weer in balans komen met je gevoel en je verstand. Je patronen doorbreken die je hebt ontwikkeld vanuit je jeugd of omdat je dingen hebt meegemaakt die je in een overlevingsmodes hebben gebracht. Jouw innerlijke kind gaan we verwelkomen.

Kom ook:

Vrijdag 11 oktober van 11 tot 20.00 uur. Tegen een vergoeding laten we een lichte maaltijd bezorgen, je kan natuurlijk ook zelf iets meenemen of even buiten de deur gaan eten.

Zondag 13 oktober beginnen we om 10 uur met een uur emotioneel lichaamswerk ( trek iets makkelijks aan) en eindigen we om 17.00 uur om met een minder zware rugzak en vol power naar huis terug te keren.