Hypno-Empowerment Training

Familieopstellingen

Vandaag doe je mee om wat je al begonnen bent af te ronden of om een ander te helpen om verder te komen in zijn/ haar proces of gewoon om dit bijzondere proces te ervaren.

Zaterdag 28 maart 2020; deze dag gaat je zoveel brengen!

Je bent van harte welkom op de familieopstelling dag van 10.00 tot 17.00 uur op de locatie Haagsteeg 4,6708 PM in Wageningen.

Wat is een ( familie) opstelling?

Bert Hellinger ontwikkelde de methode familieopstellingen. Deze methode is niet alleen voor familie inzetbaar maar ook als organisatieopstelling of loopbaanopstelling.Zo kan het ook voor een individuele opstellingen gebruikt worden waarin een vraag of thema dat centraal staat, bijna alles is op te stellen ( angst, pijn, werk, succes, onzekerheid, relatie)Bij een opstellingen werk je met een verbindend veld. Energetisch voelbaar en ervaarbaar.
De representanten (personen die in de opstelling staan) weerspiegelen jouw situatie thuis of op het werk en leggen hierbij de diepere dynamiek bloot. Dit geeft de opstellingen een ook werkzame en diepere ervaring.

Hoe ziet de dag er uit?

  • Voor koffie en thee en versnapering wordt gezorgd. In de ruimte loop je op sloffen of sokken.

  • In het ochtendprogramma maken we met elkaar en met de methode kennis. Hierbij krijg je uitleg over hoe een opstelling wordt ingezet en kan jezelf korte opstellingen gaan ervaren.
  • De lunchpauze ( zelf meenemen) is ongeveer 1 uur. Je kunt zelf bepalen of je een korte wandeling maakt of waar / met wie je eet.

  • In de middag werken we voor en met de personen die een opstelling willen.

Wil je een opstelling dan zijn de kosten € 110,- , geef je snel op via de mail er zijn 3 plekken.

Wil je als representant of als toeschouwer meedoen dan zijn de kosten € 15,-, hier geldt hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wel graag z.s.m. opgeven via de mail.

Weer luisteren naar en vertrouwen op je intuïtie.

Jullie zijn van harte welkom.

Wat gaat het jou brengen?