Hypno-Empowerment Training

        Wat is HET?

In de hypno-empowerment training (afgekort HET) hebben we onze expertise gebundeld. De training is een combinatie van deze twee werelden. Ben je nieuwsgierig naar jezelf of zit je niet lekker in je vel? Houdt de dagelijkse drukte je tegen en leef je veel op jouw automatische piloot? Trap je steeds weer in die valkuil en roept er een stemmetje dat kan je toch niet. Voel je je vemoeid en opgebrand? Wat jou ook maar bezighoudt. Dit kan je onbewust remmen je leven leuker en ontspannen te leven.

In deze training ga je onderzoeken wat je negatieve gedachtes zijn die je tegen houden. Je zult ook je minder leuke kanten tegenkomen. En soms heb je het even moeilijk. We begeleiden je hierdoor heen, weet dat het erbij hoort. Het hoort bij het groeien, bij het herontdekken van je kracht en je talenten. Bovendien hebben we ook meer mogelijkheden dan we beseffen. Je gaat ontdekken wat je kwaliteiten zijn en wat je werkelijk wilt in de toekomst zonder masker! Er is ook ruimte voor het ontdekken van je innerlijk spiritueel talent en het ontdekken van het leven in harmonie van ziel en lijf. Je werkt in een groep aan jezelf. Het voordeel hiervan is, dat je ook ervaringen en meningen van de anderen hoort en ervaart, dit geeft een gevoel van niet alleen staan.

Hoe doen we HET?

Wij werken in kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 15 personen. We trainen in workshop blokken van 2 dagen, waarbij er steeds een verdieping is.

Wij leren je weer naar je lichaam luisteren waardoor je weer in contact komt met je gevoel. Hierbij maken we gebruik van visualisaties, adem en meditatie oefeningen. Hierdoor komt je brein tot rust en kan je de volgende stap zetten naar reflectie en zelfinzicht. Hierbij maken we gebruik van verschillende methodieken zoals:

Werken met deelpersoonlijkheden binnen onze persoonlijkheid, Voice Dialogue;
Het zijn soms grote of kleine stemmetjes die we regelmatig horen. Die strijden om de aandacht, soms allerminst in vrede! En ze kunnen ons behoorlijk dwars zitten.

Herkennen van patronen en afweermechanismes, Past Reality Intergration en Familieopstelling;
Waarom doe je wat je doet! Waneer, hoelang en wat levert het je op en waar belemmert het, om het leven te leiden wat je eigenlijk wilt echt wilt leiden.

Inzichten bekrachtigen en in acties omzetten, Neuro Linguïstisch Programmeren; Hypnotherapie
Hoe ga je je groei gebruiken en waar ga je die verandering als eerste in het dagelijks leven aan merken. Wat is je hulpbron. Huiswerk om thuis voort te zetten en te oefenen.

Verankeren;
We sluiten af met een meditatie, visualisatie.