Hypno-Empowerment Training

    Aireen Nauta  

Een begeleidingstraject ingaan is een hele stap. Ik kan me voorstellen dat je, voordat je de stap zet, eerst wil kennismaken met mij. Graag stel ik me aan je voor.

Mijn naam is Aireen Nauta. Geboren in 1966. Interesse in wat de mens doet bewegen of wat de mens juist doet stil staan heb ik eigenlijk altijd gehad. Dat uitte zich meer en meer door mezelf beter te leren kennen, te reflecteren en te ontwikkelen. Het mogen begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Van het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot het begeleiden van mensen met psychische problematiek.

Ik ben psychosociaal hypnotherapeut, aangesloten bij de Nederlandse Branche Vereniging voor hypnotherapeuten. Mijn eigen praktijk heet Dynamisch Praktijk Zeist. Ik werk hier met veel plezier. Mijn methodieken zijn EMDR, Voice dialogue, PRI, Hypnotherapie, NLP, EFT, RET en lichaamswerk. Je kunt bij mij terecht voor onder andere het werken aan trauma, verslavingen, psychosomatische klachten, rouwverwerking en relatieproblematiek.

Naast mijn praktijk ben ik ook werkzaam bij een gemeente waarvoor ik jongeren van het praktijkonderwijs of speciaal onderwijs vanaf hun achttiende jaar verder mag begeleiden naar hun eerste echte baan. Daarbij ondersteun en adviseer ik werkgevers hoe zij deze jongeren een kans kunnen bieden binnen hun bedrijf en hoe zij kunnen integreren in hun team.

Heerlijk om deze twee mooie werkvelden te kunnen combineren. Ik coach en train graag, geef mijn opgedane kennis graag door met diepgang en een gezond gevoel voor humor. In die begeleiding is er alle ruimte voor datgene wat er bij jou en jouw omgeving speelt. Want juist vanuit die ruimte kan zich een ontdekkingsreis ontwikkelen en jouw bestemming in beeld komen.Uitgangspunt hierbij is dat jij als mens uniek bent, zo ook jouw problematiek en jouw ontwikkeling. Hierbij hanteer ik een holistische aanpak, waarbij ik kijk naar jou als geheel en naar het samenspel van verschillende delen, zoals bijvoorbeeld jouw emoties, jouw lijf en jouw gedachtewereld zowel privé, als ook in jouw werkleven.