Hypno-Empowerment Training

    Anita Vink

Mijn naam is Anita Vink en ik zal mezelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Empowermenttrainer met heel mijn hart. Beter kan ik het niet verwoorden, het werken met mensen is mijn grote passie!
Ik werk vanuit een visie met onvoorwaardelijke acceptatie voor de mens. Ik werk open en eerlijk, zonder te oordelen en met respect voor alle religies, levensbeschouwingen, afkomst en achtergrond.

Al vele jaren werk ik intensief met groepen cursisten. Iedereen heeft kwaliteiten en passie in zich! Vaak nog verscholen door allerlei oorzaken uit de jeugd en door dingen die je hebt meegemaakt in het leven. Dat was bij mij ook het geval. Op jonge leeftijd maakte ik dingen mee waardoor ik een negatief zelfbeeld kreeg en mezelf daardoor minder waard vond dan een ander, minder intelligent ook!

Ik heb lang geleden de Empowermenttraining opgezet en deze ook altijd zelf gegeven, zowel bij gemeenten als in mijn praktijk. Ik weet wat de Empowermenttraining teweeg brengt aan positiviteit en wat voor goeds het doet met mensen. Het brengt inzicht en blijvende positieve veranderingen. In de training wordt dit allemaal duidelijk! Je krijgt nieuwe inzichten, word je meer bewust van je mogelijkheden en dat geeft je een goed gevoel! Doordat je weet wat je wilt in de toekomst, waar je kracht ligt, ga je met meer energie en plezier werken aan jezelf. Door je persoonlijke inzet krijg je meer zelfvertrouwen en kracht, je neemt initiatief en daar word je sterker van (leiderschap). Jij bent belangrijk, hou van jezelf!

Je bent mooi, niet omdat je beter bent dan anderen, maar omdat er niemand anders is met dezelfde glimlach. Hopelijk wordt je verliefd op je unieke zelf! Haemin Sunim

Ook hou ik enorm veel van het mooie, rustige Zweden waar mijn moeder haar wortels had. Mijn man en ik hebben een oude boerderij op het platteland waar Hypno- en Regressietherapeut Aireen Nauta en ik onze Hypno-Empowermenttrainingen geven. Een prachtige combinatie van Empowerment en Hypnotherapie. Een echte aanrader in een geweldige en mooie omgeving!

Wat cursisten over mij zeggen:Gepassioneerd, eerlijk, betrouwbaar, oprecht, diepgang, bescheiden, inlevingsvermogen.

Als je meer over mijn achtergrond wilt weten, dan kan je dit lezen op mijn website Empowermentwerkt.nl.